cfn-badge

Her er et historisk tilbakeblikk på hva klubben vår har bidratt med av aktiviteter og hendelser i løpet av de 10 årene som klubben har eksistert.

Vi var noen ivrige ”gutter” i 2005 som hadde lyst til å dra i gang en landsdekkende Cadillac klubb i Norge. Det ble noen telefoner frem og tilbake og endte med at vi ble enige om og møtes på den gang ”Norlandia Dovre Hotell” på Dombås i Gudbrandsdalen. Datoen ble satt til den 25 oktober 2005 og endte med at klubben da ble startet, og navnet ble ”Cadillac Friends Norway”.

Det ble litt aktivt klubbarbeide utover vinteren 2006, og det ble klart til å gjennomføre klubbens første treff sommeren 2006 og stedet som ble valgt var Røros, hvor vi fikk medlem nummer 100. Klubben har etter hvert fått en medlemsmasse som har ligget på pluss minus ca. 200 stk. hvert år siden da.

Oppslutningen om treffet ble over all forventning, det var mange medlemmer som fant veien til Røros.

Vi har prøvd å spredd de årlige treffene rundt omkring i Norge i gjennom disse 10 årene for å treffe medlemmene der de bor.

Vi har arrangert treff i Røros, Vestnes, Hamar, Tjøme, Skarnes, Stavanger, Mo i Rana og Dovre, 5 års jubileet ble holdt på Hunderfossen under ”Amcar Grand National” treffet i juni 2010. Når Dovre er nevnt så er det blitt vårt årlige faste treff og er veldig populært blant medlemmene med fullt belegg av alle de 29 hyttene på Campingen hvert år. Det er et treff som vi håper kommer til å bestå også i tiden fremover.

I år arrangerer vi et 10 års jubileumstreff i Trondheim med grilling og levende musikk på Campingen, og cruising på lørdagen.

Klubben har gjennom alle disse årene gjort innvesteringer i diverse nødvendige hjelpemidler, sånn som pc, printere, program til bruk til redigering av Magazinet vårt, og bannere til bruk på treffene sammen med store flagg og flaggstenger som sikkert mange har lagt merke til. Vi kjøper også inn kulepenner og annet småtteri til bruk på treff som strøartikler til medlemmer.

Klubben har også gjort innkjøp av en campingvogn til å oppbevare klubbens effekter i, og frakt av disse til treffene, den blir også brukt som kontor på treffstedene.

Klubben har også ei nettside som vi holder på å fornye i disse dager, pluss at vi også har en støtteside på facebook.

Hvert år har det blitt tradisjon å sende julekort ut til alle medlemmer med en liten julehilsen til jul. Til jul i 2014 fikk alle medlemmene en nøkkelring med 10 års jubileum på, i og med at klubben fyller 10 år i år. Vi håper at klubben også vil bestå i de neste 10 årene fremover.

Dette er vel i grove trekk det som klubben har holdt på med i disse 10 årene, så nå får vi bare håpe på at det stiller så mange som mulig av medlemmene på 10 års jubileet vårt i Trondheim i juni i sommer.